Rss Feed

Kuva-arvoituskakkua ja uutta vuotta

December 30, 2012 by Hanna-Mari

Kuten olette huomanneet, blogi on jo pitkään päivittynyt turhan harvoin. Suurin syyllinen siihen asuu vielä hiukan aikaa vatsassani, mutta saapuu toivottavasti maailmaan vielä tämän talven aikana.

Suunnitelmissani on palata blogin pariin vielä toisenkin lapsen kanssa viimeistään sitten, kun kiinteän ruokailun aika hänelläkin koittaa. Myös ennen sitä käyn kahlaamassa läpi roskapostit, ilahdun kaikista kommenteistanne ja pidän silmät auki kaikesta, mistä voisi olla aloittelevalle sormiruokailijaperheelle iloa ja apua.

Näitä kannattaa ainakin käydä kurkkimassa:

Hurmaava Pictoweaning-kuvablogi: http://pictoweaning.blogspot.fi/

Lenni, kotimaisten sormiruokablogien uranuurtaja: http://lenniledweaning.blogspot.fi/

Diapers and delicatessen, jossa toimivia reseptejä ja ihana Iris: http://diapersdelicatessen.blogspot.fi/

Ehkä ensi vuonna näyttävämmin!

Ja loppukevennyksenä kaksivuotiskakkumme, joka suunnitelmissani näytti junalta, mutta tarjolla jonkinlaiselta rekka-auton ja lohikäärmeen hybridiltä. Maistui kyllä! Resepti oli oman kirjan yksivuotiskakku, ja johtopäätöksenä se, että ennen leivontakirjan tekemistä täytyy vielä harjoitella :)


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>