Rss Feed

No kun kaveritkin

May 27, 2012 by Hanna-Mari

Ite kiipesin!

E:n ystävien I:n ja I:n innoittamana uskalsimme testata Tripp Trappia ilman vauvaosaa. Tyypin ensifiilis oli täpinän ja jännityksen sekoitus, mutta nyt hän kiipeää innoissaan tuoliin ja alas ja tuntuu kasvaneen silmissä.

Vielä pari viikkoa sitten ajatus syöttötuolittomuudesta tai edes avoimemmasta tuolista tuntui mahdottomalta, sillä E heilui niin paljon penkissään. Ehkä se oli vaihe, joka on toistaiseksi takanapäin, tai sitten “oikeassa” tuolissa istuminen on vain paljon hauskempaa. Vähemmän siivottavaakin siinä on, mistä aina iso plus!


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>