Rss Feed

Aikomuksia uudelle vuodelle

January 1, 2012 by Hanna-Mari

1. Haarukkahommat. Yksivuotias E saa pian ryhtyä tekemään tuttavuutta joululahjansa kanssa. Lusikka kiinnostaa häntä edelleen vaihtelevasti, joten saa nähdä, onko haarukka yhtään edeltäjäänsä mielenkiintoisempi.

2. Hitaalla tahdilla jatketaan. Sormiruokailu ei ole hätähousujen vanhempien hommaa. Tämä oli erittäin kärsimättömälle äiti-ihmiselle ison muutoksen paikka, sillä E:n ruokailusessiot kestävät yhä helposti 40 minuuttia. Tyyppi saa pitää tyylinsä. Tajusimme äskettäin, että meillä ei ole pulauteltu ruokaa ikinä, ja rauhallisella meiningillä voisi kuvitella olevan jotakin tekemistä tämän asian kanssa.

3. Blogi jatkuu. Jännittävin syömisen opettelu on meillä jo ohi, mutta raportoitavaa riittänee edelleen. On ollut ilo kirjoittaa teille. Hyvää uutta vuotta! Olkoon se vähintään yhtä onnellinen kuin edeltäjänsä.


2 kommenttia »

 1. elise says:

  hei,

  kiitos aivan ihanasta blogista, josta oli suuri apu meille kun aloittelimme sormiruokailua! meillä syötiin soseita piiiitkään kunnes neiti alkoi oksennella toistuvasti. mikään ruoka ei oikein maistunut ja kökkäreet soseen joukossa olivat pahimpia oksennusrefleksin aiheuttajia. päätettiin sitten siirtyä karkeampaan ruokaan sormiruokailun kautta ja voi vitsi, neiti syö kaikkea niin reippaasti ilman yhtään yökkäystä! täältä varastettu uunijuuresten ohje oli ihan hitti!

  ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

  • Hanna-Mari says:

   Kiitos ihanasta palautteesta! Onpa hieno kuulla, että blogista on ollut apua – sitä salaa olen toivonutkin :)
   Kaunista uutta vuotta myös teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>