Rss Feed

Olipa päivä!

November 19, 2011 by Hanna-Mari

Ilja ja Ella -ravintolan puolesta: kiitos, ihanat asiakkaat! Ruoka riitti, kaikki ehdittiin tehdä, tunnelma oli rento, nimikkotyypit ehtivät katsastaa molemmat ravintolansa kattaukset, kaikki saatiin siivottua kohtuuajassa – ja oli tosi kivaa.

Tarjosimme muun muassa linssipyöryköitä ja uunijuureksia, joiden molempien reseptit löytyvät tästä blogista. Lisää bloggausaiheita löytyi, kun pääsin juttelemaan suloisten sormiruokailijoiden supermukavien vanhempien kanssa. Palaamme pian asiaan. Kiitos, oli huippua nähdä!


3 kommenttia »

  1. Hermis says:

    Asiakkaat kiittävät rennosta, herkullisesta ja mukavasta ravintolakokemuksesta! Sormiruokailija sai uutena makuelämyksenä karviaisia (ja kaikki muukin kelpasi hienosti), isosiskokin söi ainakin jotain, ja aikuisetkin ehti syödä, siis onnistunut keikka :)

  2. Heta says:

    Kiitos mainiosta brunssista, jäi hyvä mieli ja täysi maha koko poppoolle!

  3. Emilia says:

    Emilia, Ville ja Sohvi kiittävät!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>