Rss Feed

Heipat ruokailualustalle

September 23, 2011 by Hanna-Mari

Silikoninen leivonta-alusta  on toiminut E:n ruokailutasona jo kuukausia, ja saa pikkuhiljaa häipyä ruokapöydästämme.

Jossain täällä alla on vielä pastaa.

Syitä on kaksi. Ihana peruste on se, että sotkua on koko ajan vähemmän. Siis vähemmän, siistiä toiminta ei edelleenkään missään nimessä ole. Toisena syynä on se, että kaikki ylimääräinen rekvisiitta tuntuu olevan ruokapöydässä lähinnä häiriöksi.

Tietenkään tyyppiä ei kannata yksin pöytään jättää, mikäli haluaa säilyttää astiat ehjinä. Pääosin E kuitenkin keskittyy hienosti ruokaan, jos muuta tekemistä, kuten alustan rullailua ja heittelyä, ei ole tarjolla.

Lusikkahommissa alusta on käytössä edelleen. Pöytä säästyy kummasti, kun lusikalla naputellaan alustaa, eikä paljasta pöydänpintaa. Mutta kunhan koputteluvaiheesta päästään, saa alusta siirtyä takaisin pelkkään leivontakäyttöön.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>