Rss Feed

Sormiruokailijan oma ruokalista

August 28, 2011 by Hanna-Mari

Äiti ja ystävä ehtivät kahvitellakin, sillä lounas maistui pitkään.

Perjantaina testasimme E:n kanssa yhden Helsingin keskeisimmistä mammakahviloista (yyh, mikä nimitys!), Sanomatalon Wayne’s Coffeen. Sormiruokaillijalle paikka on erinomainen valinta, sillä kahvilassa on oma menu pikkuisille.

E sai listan pienimmän annoksen, mininapostelun, 4,50 euroa. Lautasen sisältöön sai vaikuttaa itse, ja meille tuli keitettyä pastaa, kanaa, kurkkua, tomaattia ja E:n ekat keitetyt herneet. Pinsettiotteen treenaaminen oli ilmeisen ihanaa tai sitten uusi tuttavuus maistui uskomattoman hyvälle (myöhemmin kotona olikin sitten ennenkuulumattomat ilmavaivat, mutta E taisi olla se, joka niistä vähiten häiriintyi…).

Wayne'sin sormiruokalounaat tarjotaan kylminä.

Annokset on ilmeisesti suunniteltu taaperoikäisille, sillä ihan suolatonta kana ei ollut. No, joka päivä me ei siellä syödäkään. Kaikkiin ruokiin kuuluu myös pillimaito tai -mehu. Juoman sijaan me saimme hiukan enemmän ruokaa. Annokset tarjoillaan kylmänä, ja kahvilaan on helppo mennä isommallakin vauvaporukalla, sillä syöttötuoleja on iso liuta. Myö suositellaan!


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>