Rss Feed

Sotku vähenee

August 28, 2011 by Hanna-Mari

Tätä ei varmaan pitäisi sanoa ääneen, joten kuiskaan: Minusta tuntuu, että sotku ruokapöydässä on vähentynyt meillä radikaalisti. Kolme kuukautta siihen on mennyt. Totta kai riisi on edelleen ihan yhtä rasittavaa siivottavaa ja aamupuuroa löytyy jalkapohjista sekä hiuksista vielä iltapäivälläkin, mutta ruokajätteen määrä on kaikkiaan vähentynyt selvästi.

Pienemmät palat, pienempi sotku.

Kolmen kuukauden harjoittelu on siis auttanut. Ymmärtääkseni näihin aikoihin vauva alkaa myös tajuta nälän ja syömisen yhteyden. Kolmas E:n syömistä helpottanut seikka on ruoan palastelu: kun hänelle nykyisin tarjoaa paljon pienempiä, lähinnä suupalan kokoisia palasia aiempien nyrkin kokoisten sijaan, putoaa ruokaa lattialle selvästi vähemmän. Pinsettiotteen treenaaminen on ilmeisesti tyypistä kivaa.

No niin, se on nyt sanottu. Katsotaan, joko illalla postaan uudestaan ja perun kaiken tässä kirjoittamani. Seuraavaa ateriaa odotellessa!


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>