Rss Feed

Ai nyt muka töihin?

August 26, 2011 by Hanna-Mari

Varsinainen äitiysloma päättyy kuun loppuun. Ajatus siitä, että pian yhdeksänkuinen pikkutyyppi pitäisi laittaa hoitoon (siis jollekulle muulle kuin isälleen), tuntuu ihan käsittämättömältä.

Siksi vanhan työkaverin Facebook-päivitys sai tosi mietteliääksi. Hän huomautti, miten amerikkalaiset äidit palaavat töihin kuuden viikon (ja hyvässä lykyssä kolmen kuukauden) äitiysloman jälkeen – ja viettävät lounastaukonsa maitoa pumpaten. Duunipäivän päätyttyä kotona odottaa äitiään ikävöinyt lapsi, joka tarvitsee tuplasti läheisyyttä ja huomiota. Vauva tankkaa maitoa ja turvaa todennäköisesti käytännössä koko yön, että siitä sitten töihin taas reippaana aamulla.

Tähän ei onneksi tartte lähteä.

Samaan aikaan mainio Project Mama jakoi Facebookissa linkin “hands-free-rintsikoista”, joiden avulla maidon pumppaaminen onnistuu tuplateholla ja jättää näppärästi kädet vapaaksi esimerkiksi työntekoon. No, kuva on aika vitsikäs. Mutta on aika villi ajatus, että tuo touhu on monelle naisihmiselle jokapäiväistä.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>