Rss Feed

Viikon parhaat asiat

June 25, 2011 by Hanna-Mari

1. Monta uutta makua. E maistoi tällä viikolla mansikan lisäksi kalaa ja kananmunaa. Kovaksi keitettyä kananmunaa tarjosimme isona lohkona, lohta rypsiöljyssä paistettuna viipaleena. Molemmat tuntuivat kelpaavan. Tuntuu hassulta, että vauvoille suositellaan usein ensikalaksi seitä sen mauttomuuden takia. Miksei voisi tarjota heti jotakin, joka oikeasti maistuu?

Menossa mansikka, seuraavaksi kukkakaali.

2. Edistysaskeleet. Ruoan yskiminen on vähentynyt tosi rajusti ihan ensiviikoista. Arvioin sen johtuvan siitä, että E osaa jo arvioida, kuinka paljon ruokaa kannattaa työntää suuhun kerralla. Kakomista ei ole ollut enää pitkään aikaan. Tukehtumisen pelko tuntuu mietityttävän monia vauvojen vanhempia. Me pääsimme siitä hankkimalla tietoa ja oikeasti näkemällä, miten E ruokailunsa hoitaa. Lisää aiheesta täällä ja täällä.

Toinen edistysasia: Liukkaat ruoat tuntuvat pysyvän E:n käsissä yhä paremmin. Tässäkin kyse lienee treenauksesta: pöytään mössätyt avokadot eivät siinä mielessä menneet hukkaan.

3. Pitkä viikonloppu. Ja vielä jatkuu, isin lomaa odotellessa!


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>