Rss Feed

Melonibrunssi

May 28, 2011 by Hanna-Mari

Ruokalappu ja vesimeloni korkattu! Sujautin äitiyspakkauksen ruokalapun hoitolaukun vakiovarusteeksi, ja tänään se pääsi ensi kertaa käyttöön brunssilla ihanassa Allotriassa (superpalvelua, lastenvaunuillekin raivattiin tilaa, kiitos!).

E sai ensimaistiaiset äidin brunssilautaselta, ja vesimeloni näytti maistuvan hienosti. Pala pysyi myös napakasti kädessä. Ehkäpä neitosen tarkkuus alkaa syömishommissa jo pikkuhiljaa kehittyä. Edistyneemmälle sormiruokailijalle brunssilautaselta olisi helppo napsia paljon muutakin syötävää, mutta me etenemme hitaasti.

Lauantai ja herkkupäivä.

Ruokalapunkin kanssa E on jo näyttänyt esimakua sotkusta, joka nousee lähiaikoina varmasti aivan uusiin ulottuvuuksiin. Vesimelonia löytyi bodyn olkapäistä, ja myöhemmin päivällä hän levitteli kurkkua (juu, kurkullakin voi sotkea uskomattoman paljon…) pitkin pöytää, molempia käsiään ja naamaansa – vaikka hienosti montaa palaa natustelikin.

Antaa pienen treenata. Myös sunnuntaina hänelle katetaan omia vesimelonilohkoja.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>