Rss Feed

Viikon parhaat asiat

May 27, 2011 by Hanna-Mari

1. E istui ruokapöytään. Neidin ensikontakti oli epäluuloa täynnä, mutta nyt hän natustaa kurkkuja kuin vanha tekijä. Äiti on tosi ylpeä! (Ja kyllä, testaamme seuraavaksi luomupäärynää – kunhan ne kypsyvät tuossa keittiön pöydällä…)

2. Rintarepusta tuli suosikkipaikka. E ei tykännyt Manducasta aiemmin yhtään, sillä hän halusi tulla kannetuksi kasvot eteenpäin. Nyt hän on hoksannut, että maisemat näkyvät hienosti myös toisessa asennossa. Tiistaina hän otti repussa ensimmäiset päiväunet (superliikuttavaa). Perjantaina kävimme reppureissulla kaupungin toisella puolella. Kantaminen on äidin uusi suosikkijuttu.

3. Kolmas hääpäivä. Kannatti sanoa tahdon.

Kiitos, osaan jo itse.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>