Rss Feed

Leipälounas ja kurkkuillallinen

May 24, 2011 by Hanna-Mari

Isi sai lounasseuraa tänään, kun kävimme töölöläisessä Café Eepoksessa vauva-vanhempijoogan jälkeen. Harmitti, ettei tytölle tullut omia kurkkueväitä mukaan – niin paljon salaattilautasten sisältö häntä taas kiinnosti (ja oli ihan liian silppua pieneen käteen sopivaksi).

Paremman puutteessa tarjosimme E:lle leipäpalaa, sitä kovaa kuoriosaa. Kyllä kelpasi. Hän imeskeli palaa hartaasti ja hermostui, kun se otettiin häneltä pois siinä vaiheessa, kun rakenne alkoi mennä liian höttöiseksi.

Leivässä oli varmasti suolaa yli suositusten sekä pienelle tarpeetonta vehnää, mutta ylitarkka äiti oli rennolla vaihteella tänään. Tyttö ei kuitenkaan leivästä paljon suuhunsa saanut. Tässä vaiheessa uudet maut ovat koko syömisharjoittelun ydinasia.

Kotona E oli taas mukana päivällispöydässä ja natusti kurkkujaan kuin vanha tekijä! Tällä kertaa hän sai niistä jotakin vatsaansa asti, sillä myöhemmin pulautti hiukan kurkunsiemeniä. Yleensä neiti ei pahemmin pulauttele, mutta ihmekös tuo, jos uudet meiningit jotenkin näkyvät. Tyytyväisenä nukahti, joten emme huolehdi. Seuraavaksi testataan ehkä tarjouksesta löytynyttä luomupäärynää. Jännää.

Näitä nakersin tänään.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>