Rss Feed

Äiti on ylpeä

May 23, 2011 by Hanna-Mari

E oli mukana ruokapöydässä tänään sekä lounaalla että päivällisellä. Äiti sai linssikeittoa, tytär kurkkutikkuja, joita hän sai napata pöydältä itse niin halutessaan.

Ja se onnistui. E tutki, hapuili ja sai kunnon otteen, hinasi kurkkupaloja pitkin pöytää ja lopulta imeskeli niitä antaumuksella. Ja sama uudestaan myöhemmin iltapäivällä. Pian kurkut olivat tietysti lattialla, mutta askel eteenpäin on taas otettu. Ihan mahtavaa! (En edes tajunnut ottaa kuvia innostuksissani.)

Kun vauva opettelee syömään itse, on asento tärkeä turvallisuusjuttu. Selän on oltava suorassa, joten esimerkiksi sitteri ei missään nimessä käy. E maistelee kurkkua toistaiseksi sylissä, sillä syöttötuoli on vasta tilattu. Siitä oma bloggauksensa myöhemmin.

Sadepäivän kunniaksi E pääsi tänään kävelylle rintarepussa nuuhkimaan raikasta ilmaa. Iltakylvyssä hän hihkui ja sai ennen nukkumaanmenoa intohepulin. Hyvä päivä.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>