Rss Feed

Äiti, olen ehkä valmis!

April 17, 2012 by Hanna-Mari

Omin sormin suuhun -kirja kertoo, miten vauvat keksivät nopeasti tavan ilmaista syöneensä tarpeeksi. Ystäväpiirissä yksi lapsi nostaa molemmat kätensä ylös, toinen kasaa jäljellä olevat ruoat siistiin pinoon pöydänkulmalle.

Lopetin, tai sitten en.

E ei ole missään vaiheessa ollut näin selväsanainen. Hänet on nostettu pöydästä pesulle siinä vaiheessa, kun ruokailu menee pelkäksi leikkimiseksi (jo aika monetta kertaa, sillä välileikit tuntuvat kuuluvan asiaan silloin tällöin vielä nykyisinkin), hän työntää lautasen pois (noin kymmenettä kertaa, sillä tämäkään ei tunnu olevan mikään sääntö sille, että hän olisi valmis) tai hän on syönyt lautasen tyhjäksi ja kieltäytyy lisäannoksesta.

Siksi olin innoissani, kun tyyppi hiljattain alkoi kasata pöydälle pudonneita ruoantähteitä takaisin lautaselleen, pakkasi siihen myös mukinsa ja mahdolliset ruokailuvälineensä ja työnsi lautasen pois. No niin! Valmista taitaa olla, kulta?

Vaan ei. Kohta hän tarttuu uudestaan lautaseen, vetää sen takaisin eteensä ja jatkaa syömishommia.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>