Rss Feed

Apukokin alkeet

March 23, 2012 by Hanna-Mari

Keittiökaaos ja maukas lopputulos.

Liikutus iski tänään, kun E oli ensi kertaa avuksi ruoanlaitossa. Kuten olen kertonut, hän haluaa nähdä, mitä keittiössä tapahtuu, ja sitruunapestoa tehdessä siirryin itsekin lattialle nyppimään basilikaa.

Tyyppi sai basilikanlehden käteensä, ei tehnyt elettäkään maistaakseen vaan pudotti sen purkkiin muiden ainesten joukkoon. Tätä jatkettiin basilikapuskan loppuun. Juu, kestihän siinä. Mutta olipas hauskaa.

Se sitruunapesto tuli salaattia varten, joka on tosi helppo ja superhyvä. Tarvitaan vain kypsää kanaa (jota saa pakastealtaasta nykyisin luomuna, huom huom!), vesimelonia, keitettyä pastaa ja avokadoa – kaikkia suunnilleen saman verran. Pesto sekoitetaan pastan joukkoon, ainekset paloitellaan ja syödään heti. Jos pikkuruokailija on alle vuoden ikäinen, voi hänelle erotella oman osuuden pastasta, jonka jättää ilman pestoa. Helppoa, raikasta ja ihanaa ruokaa.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>