Rss Feed

Se on loppu nyt

January 3, 2012 by Hanna-Mari

Lopetin imetyksen toissapäivänä. Päätin asiasta eilen. Tänään E on ollut vähän parka ja hämillään, huominen voi olla joko tuplasti pahempi tai sitten alkaa helpottaa.

Tein imetyslopetuspäätöksen nyt, koska siihen oli hyvä sauma: tyyppi on saanut äidinmaitoa viime päivinä enää maksimissaan kahdesti päivässä, usein vain iltanukutuksella. Lisäksi hän on siirtymässä yksiin päiväuniin, joten on riittävän väsynyt puolenpäivän aikaan nukahtaakseen kohtuuajassa ihan muutenkin kuin rinnalle. (Joo, siirtymässä yksiin uniin – äsken hän oli nukahtaa lounaspöytään ja vetää nyt sikeitä. Tänään nukutaan siis mitä todennäköisimmin kahdet.)

Vuoden ja kaksi viikkoa sitä kesti. Mutta haikeaa on! Tein päätöksen siksikin näin “jälkikäteen” (tajusin, että koko päivä on oltu imettämättä ja hyvin on mennyt, joten aloitetaan tämä heti nyt), sillä muuten se olisi todennäköisesti ollut paljon vaikeampaa. Jos olisi miettinyt, että vielä tämän viikon. Tai seuraavaan hampaantuloon asti. Tai vielä tänä iltana yhden kerran. Uskon, että vähemmillä kyynelillä mennään nyt, sekä tytär että äiti.


2 kommenttia »

  1. Katja says:

    Jätti-iso tsemppi äidille ja tyttärelle!

    • Hanna-Mari says:

      Kiitos! Ilta oli jo E:lle kohtuullisen iisi, ja äiti rutisteli pahimmat pingotukset pois saunan lämmössä. Ylimääräisiä hellittelykohtauksia on ollut pitkin päivää. Kyllä tää tästä. Katsotaan, mikä meno huomenna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>