Rss Feed

Sormiruokailijan joulusuosikit

December 27, 2011 by Hanna-Mari

Arkeenpaluuterveisiä myrskyn lomasta! E:n elämän toinen joulu on sujunut leppoisasti, ja hän on löytänyt tästä pyhästä omat suosikkinsa. Esittelemme ne alla:

  1. Joulukinkku. Joulupöydän ylivoimainen suosikki, jonka näkeminen aiheuttaa vimmaista jalkojen vispausliikettä, vaativaa osoittelua ja innostunutta mulle, heti! -ähinää.
  2. Riisipuuro. E:n ensimmäinen maitoon keitetty puuro maistuu – onneksi, sillä se antaa taas yhden tavan lisätä maitoa tyypin ruokavalioon. Tavallinen maito maistuu edelleen huonosti, joten piimällä ja jugurtilla sekä raejuustolla täydennetään.
  3. Pahvilaatikot, käärepaperit ja pakettinauhat. Vaikea sanoa, mikä tästä kovasta kolmikosta nousee ykköseksi. E ilahtui toki joulupukin tuomisistakin, mutta rapinat, kopinat ja päähän aseteltavat kiharaiset nauharyppäät aiheuttavat niin ihastuneita reaktioita, että viitsiikö noita vielä siivota pois.

 

PS. Joulupukki toi haarukan, jonka kanssa harjoitteluhommiin ryhdytään pian. Raportoimme asiasta.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>