Rss Feed

Ihana Martta

November 8, 2011 by Hanna-Mari

Pöytäliina rullattiin vähän sivuun.

Tänään lounaspaikkana oli Lapinlahdenkadun Martta Deli & Café, jonne suuntasimme ystävän ja hänen parivuotiaansa kanssa. Ihana vastaanotto! Vaunuille raivattiin heti tilaa, eikä hiekkaisten pikkutyyppien (leikkikentällä käytiin eka) saapuminen ollut töissä olleelle martalle millään tavalla vaivalloista.

Syöttötuoleja paikassa on vain yksi, mutta se onneksi riitti tällä kertaa. Muuta vaunukansaa emme paikalla nähneet, vaikka viivyimme Martassa reilun tunnin. E:n kanssa söimme samaa salaattia (hinta riippuu täytteiden määrästä) – hän sai osan lohesta ja leivästä sekä ihan oman omenan – oikein hyvää. Salaattiin kuului myös kahvi tai tee, jonka sai valita laveasta valikoimasta. Äidin oli pakko saada porkkanakakkua jälkkäriksi!

Vasta salaatin ostettua tajusin, että kahvilasta sai aamiaista kello 11 asti. Myös sen olisi hyvin saanut sovellettua sormiruokailijan rennoksi lounaaksi jakamalla voileipä osiin ja ottamalla keksin sijasta makeaksi lisukkeeksi hedelmän. Suolan kanssa otamme jo sen verran rennosti, että tyyppi saa rauhassa syödä suolaista leipää pari kertaa viikossa. Onhan yksivuotissynttäriinkin kohta enää kuukausi, apua!

Martassa on pieni vessa, jossa vaipanvaihto kuitenkin onnistuu. Suhtautuminen lapsiin oli kyllä superia. Lattian siivosimme itse, ja tänne mennään uudelleen.


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>