Rss Feed

Hyvä brunssipaikka

October 23, 2011 by Hanna-Mari

Hyvä kattaus.

Eilen aamupäivällä pääsimme pitkästä aikaa brunssille Helsingin keskustaan, jossa paikkana oli Punavuoressa sijaitseva Crustum. Tuomio: erittäin hyvä.

E veti ensialkuun unta, mutta herättyään pääsi heti asiaan. Noutopöydästä hänelle napattiin raejuustoa (ehkä parasta juuri nyt), marjasekoitusta (ei sokeria nimeksikään, mahtavaa), meloninpalasia, kurkkua, tomaattia, paprikaa ja leipää. Tyyppi söi rauhassa tunnin ajan ja huuteli siinä lomassa vieraisiin pöytiin.

Crustumissa ei ole minkäänlaista vauvanhoitotilaa ja vessojakin vain yksi, mutta vaipanvaihto onnistui ihan siedettävästi ruokailutilasta sivussa. Ystävällinen henkilökunta tarjoutui saman tien kiikuttamaan kertavaipan sivummalle roskikseen. Mennään uudestaan ja suositellaan kavereille kanssa!


Ei kommentteja »

Ei kommentteja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>